Περιγραφή

Τα κορυφαία μοντέλα της σειράς Α  της iREST – του μεγαλύτερου παγκοσμίως κατασκευαστή πολυθρόνων μασάz – διανέμονται τώρα αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά με την αξιοπιστία και την εγγύηση της VIKING, της μεγαλύτερης αντιπροσωπείας οργάνων γυμναστικής για το σπίτι.

Η iREST επικεντρώνει τις προσπάθειές της στο να καθιερωθεί ως η νούμερο 1 εταιρία στον κόσμο στον χώρο των προϊόντων υγείας και ευεξίας και να γνωρίσει τα προϊόντα της σε εκατομύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο.

 Με την Α-70 της VIKING αισθανθείτε σαν βασιλιάς στο θρόνο του!!! Η λεκτική αναφορά στις δυνατότητες και τις λειτουργίες αυτής της πολυθρόνας δεν μπορεί να περιγράψει την αίσθηση που θα αποκομίσετε όταν αγκαλιάσει το σώμα σας. Γι' αυτό σας προ(σ)καλούμε να την δοκιμάσετε. Ένα από τα ομορφότερα μοντέλα της αγοράς και σίγουρα η κορυφαία βάσει δυνατοτήτων πιλυθρόνα της αγοράς!!

Η Α-70 είναι ιδανική για ανθρώπους υψηλού αναστήματος καθώς είναι ευρύχωρη αλλά και για ηλικιωμένους ή ανθρώπους με «κουρασμένα» πόδια και πόνους στη πλάτη και στη μέση αφού συγκεντρώνει μοναδικά χαρακτηριστικά :

Το προσαρμοσμένο και άριστα ανεκτό από τους κουρασμένους μυς μασάζ 3 διαστάσεων που προσφέρει.
Την λειτουργία από- συμπίεσης της σπονδυλικής στήλης που εφαρμόζεται με την συγκράτηση των άκρων και της μέσης από τους αερόσακους κα την έλξη του κορμού.
Την ύπαρξη αυτόνομου μηχανισμού ρεφλεξολογικού μασάζ στα πέλματα των ποδιών για την πραγματική τους ανακούφιση.

Ακολουθεί συνοπτική περιγραφή των βασικών χαρακτηριστικών της πολυθρόνας, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από τις επισυναπτόμενες εικόνες.
 

Διαθέτει 4 «έξυπνες» κεφαλές μασάζ που κινούνται σε 3 διαστάσεις ώστε να προσομοιώνουν το έμπειρο χέρι του θεραπευτή και να σας προσφέρουν την εμπειρία ενός πλήρως επαγγελματικού μασάζ!
Είναι εφοδιασμένη με 53 συνολικά αερόσακους (τους περισσότερους από κάθε άλλη πολυθρόνα), 16 βαλβίδες και 2 αντλίες αέρα ώστε να παρέχει δυνατό μασάζ σε όλη την επιφάνεια του σώματος, καλύπτοντας σημεία που δεν καλύπτονται από άλλες πολυθρόνες σε πλάτη, αυχένα, ωμοπλάτες, βραχίονες, γλουτιαίους, μηρούς, γάμπες και πέλματα.
Παρέχει 5 τύπους μασάζ: Siatsu, Kneading, Flapping, Knocking και Kneading/flapping συγχρόνως.
Zero Gravity
Αισθητήρες ανίχνευσης των διαστάσεων του σώματος και της θέσης των ώμων του χρήστη για βέλτιστη προσαρμογή του μασάζ για το άνω μέρος του σώματος
Αυτόματο μασάζ για το άνω σώμα (Υπάρχουν τρεις προαιρετικοί τρόποι για τον ώμο και τον αυχένα, την πλάτη και την μέση με 3 επιμέρους επιλογές: ολικό, μερικό και επικεντρωμένο μασάζ). Για κάθε είδος μασάζ υπάρχουν 5 επιλογές ταχύτητας.
Εξοπλισμένη με οκτώ αυτόματα προγράμματα  και μνήμες που "θυμούνται" το αγαπημένο σας είδος μασάζ.
Το πλάτος (απόσταση) μεταξύ των κεφαλών μασάζ μπορεί να ρυθμιστεί σε 3 επίπεδα.
Για το μασάζ με τους αερόσακους υπάρχουν 3 επιλογές ρύθμισης: για όλο το σώμα, για το κάτω μέρος του σώματος (γάμπες-πέλματα), ή για τους βραχίονες.
Ρύθμιση της πίεσης των αερόσακων σε 3 επίπεδα έντασης.
L-shape μασάζ με αερόσακους στους βραχίονες.
Λειτουργία έλξης αρθρώσεων (arthrosis traction).
Λειτουργία διάτασης-αποσυμπίεσης της μέσης.
Θεραπεία με 8 μαγνήτες.
Έγχρωμη οθόνη υψηλής τεχνολογίας VFD
Φωτισμός LED
Λειτουργία ανάκλισης του υποποδίου σε διάφορες θέσεις. Επίσης το υποπόδιο μπορεί να προσαρμοστεί σε μήκος (αυξομείωση έως 23 εκατοστά) για άτομα διαφορετικού ύψους
Η πλάτη της πολυθρόνας, το υποπόδιο και οι κεφαλές μασάζ επανέρχονται αυτόματα στις αρχικές τους θέσεις όταν απενεργοποιήσουμε την πολυθρόνα.
Διαστάσεις σε πλήρη έκταση (ξαπλωτή θέση): 220 μήκος x 93 πλάτος x 85 ύψος.
Διαστάσεις σε όρθια θέση: 138 μήκος x 93 πλάτος x 135 ύψος
Διαστάσεις συσκευασίας: 185 x 73 x 78 cm
Καθαρό βάρος: 110 κιλά
Διαθέσιμοι Χρωματισμοί:  Μαύρο

Δωρεάν μεταφορά και εγκατάσταση εντός ευρύτερης περιοχής Αθηνών.

Σύγχρονη και ευανάγνωστη VFD οθόνη που απεικονίζει ζωντανά τις λειτουργίες του μασάζ στο ανθρώπινο σώμα, κάνοντας απλό και εύκολο το χειρισμό της!

Η ρεφλεξολογία είναι μια μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής που στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα και την ράχη των ποδιών. Επειδή στο πέλμα υπάρχουν 7.200 νευρικές απολήξεις, οι εξειδικευμένες πιέσεις προκαλούν ένα «αντανακλαστικό» ερέθισμα σε καθένα σημείο και όργανο του σώματος ξεχωριστά, με αποτέλεσμα την διέγερση του νευρικού και του αμυντικού συστήματος του οργανισμού. Η Α-70

είναι η μοναδική πολυθρόνα που διαθέτει αυτόνομο μηχανισμό και ξεχωριστό πρόγραμμα ρεφλεξολογικού μασάζ, προσφέροντας πραγματική ανακούφιση στα κουρασμένα πέλματα και ευεξία στο υπόλοιπο σώμα!

Αποτελεσματικό μασάζ σε όλο το μήκος και το πλάτος του ανθρώπινου σώματος με 53 αερόσακους!