portBestPrice.gr

Πολιτική επιστροφών Allcare

Πολιτική επιστροφών

Κάθε προϊόν πριν την αποστολή του ελέγχεται από εμάς για την αρτιότητά του και την συσκευασία του.

  1. Έχετε δικαίωμα επιστροφής/υπαναχώρησης, χωρίς αιτιολογία, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του δέματος.Τα προϊόντα μας προτού δρομολογηθούν προς αποστολή, έχουν ελεγχθεί για την αρτιότητα τους και η συσκευασία τους είναι τέτοια ώστε να αποφεύγονται ζημιές κατά την μεταφορά τους.
  2. Η συσκευασία δεν θα πρέπει να έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση όπως ακριβώς εστάλει. Τα στοιχεία της συσκευασίας θα πρέπει να βρίσκονται σε αντιστοιχία με τα στοιχεία του προϊόντος (Serial Number, LOT number, κλπ).
  3. Λόγω των εξειδικευμένων ειδών που εμπορευόμαστε δεν είναι δυνατή η επιστροφή προιόντων παραγγελίας, βοηθημάτων τουαλέτας, μαξιλαριών, στρωμάτων και προιόντων οξυγονοθεραπείας για λόγους υγιεινής.Είμαστε υπεύθυνοι επαγγελματίες και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην προστασία της υγείας και υγιεινής των πελατών μας.
  4. Η επιστροφή γίνεται με δική σας χρέωση.

Μετά την επιστροφή του προϊόντος, αφού έχουν τηρηθεί όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις γίνεται επιστροφή του ποσού της παραγγελίας (εντός 14 ημέρων) πλην των αρχικών μεταφορικών της, με τον ίδιο τρόπο που έγινε αρχικά η πληρωμή από τον χρήστη.

Μπορεί να γίνει παρακράτηση στην επιστροφή του ποσού της παραγγελίας, μέχρι να ληφθούν πίσω τα αγαθά ή μέχρι ο καταναλωτής να παράσχει αποδείξεις ότι έστειλε πίσω τα αγαθά.