Massage Chair A-395 Viking

0 από 5

2390.00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Massage Chair A-395 Viking 2390.00

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.

Η διαθεσιμότητα αναφέρεται στην αποθήκη μας και όχι από το Σημείο Παραλαβής.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 5-10% ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ 2114188880

Περιγραφή

Η Α-395 είναι από τα πλέον σύγχρονα μοντέλα της Viking και συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την κορυφαία απόδοση. Διαθέτει 18 αυτόματα συν 5 εξατομικευμένα προγράμματα μάλαξης έτσι ώστε να καλύπτει την κάθε μας ανάγκη! Οι δυνατότητες ρύθμισης του εύρους , της ταχύτητας και της έντασης του μασάζ που είναι περισσότερες από ποτέ και η καινούρια αρχιτεκτονική του μηχανισμού μάλαξης εγγυούνται μία ανώτερη εμπειρία μασάζ. Η λειτουργία φωνητικού ελέγχου βρίσκεται και αυτή εδώ για την απερίσπαστη συγκέντρωση στην εμπειρία του μασάζ ενώ η θέρμανση που μαλακώνει τους ιστούς και προετοιμάζει για τη μάλαξη προσφέρεται για πρώτη φορά εκτός από την πλάτη και στα πόδια!
Κορυφαίες τεχνολογίες

Ανίχνευση σώματος.

Η Α-395 είναι εξοπλισμένη με αυτόματο σύστημα ανίχνευσης της θέσης των ώμων, που σημαίνει ότι ¨σκανάρει¨ την πλάτη σας πριν από κάθε συνεδρία ώστε να ανιχνεύσει το ύψος και τον όγκο της για να σας προσφέρει ένα πραγματικά εξατομικευμένο μασάζ!

3D Massage = Ανθρώπινο μασάζ!

Διαθέτει ένα σετ από έξυπνα ρομποτικά χέρια που λειτουργούν σε 3 διαστάσεις (πάνω – κάτω, μέσα – έξω και από πλευρά σε πλευρά), προσαρμοζόμενα στις καμπύλες του σώματος, ώστε η μάλαξη να είναι ευχάριστα ανεκτή και να προσομοιάζει την μάλαξη που λαμβάνουμε από το χέρι ενός ικανού και έμπειρου θεραπευτή.
Τα έξυπνα αυτά χέρια διατρέχουν το σύνολο του κορμού σε ένα εύρος πλάτους από 6 – 21εκ και σε μήκος 135 εκ, ακολουθώντας όλα τα φυσικά κοίλα και κυρτά της σπονδυλικής στήλης.
Το αποτέλεσμα είναι μία  επαγγελματική και άνετη φυσική θεραπεία, που συντελεί στην αναζωογόνηση του κουρασμένου σώματος και προσφέρει ανακούφιση από διάφορα προβλήματα υγείας.

ΑΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

5 επιλογές χειροκίνητου ( εκτός προγραμμάτων ) μασάζ για το άνω μέρος του σώματος : partial ( τοπικό ), fixed point ( εστιασμένου σημείου ), full ( ολικό ), upper back ( άνω μέρος της πλάτης ) και lower back ( χαμηλά στην πλάτη – μέση ).
Η μόνη πολυθρόνα με θέρμανση τόσο στη πλάτη όσο και στα πόδια και δυνατότητα ρύθμισης της έντασης της θερμότητας σε 3 επίπεδα!
Ρύθμιση της ταχύτητας του μασάζ σε 5 επίπεδα.
Ρύθμιση του πλάτους του μασάζ σε 3 επίπεδα.
Ρύθμιση του ύψους ( μήκος ) του μασάζ σε 3 επίπεδα.
Η πλάτη και ο μηχανισμός των ποδιών μπορούν να λάβουν συνδυασμένη ή ανεξάρτητη μεταξύ τους κλίση
2ος ενσωματωμένος πίνακας ελέγχου στο υπο-βραχιόνιο για γρήγορο έλεγχο των λειτουργιών της πολυθρόνας
Θύρα usb για την φόρτιση του κινητού σας
Ενσωματωμένο Bluetooth και υψηλής πιστότητας ηχεία για να χαλαρώνουμε με την αγαπημένη μας μουσική.
Ατμοσφαιρικός φωτισμός LED ενσωματωμένος και στους 2 βραχίονες της πολυθρόνας.
Έγχρωμο τηλεχειριστήριο.
Λειτουργία Pause ( προσωρινή διακοπή της λειτουργίας χωρίς να απωλέσουμε τις ρυθμίσεις που επιλέξαμε ).
Αυτόματη επαναφορά της πολυθρόνας στην αρχική θέση με την απενεργοποίηση της.
2 έτη εγγύηση.