Περιγραφή

Υδρομασάζ ελεύθερης τοποθέτησης, εξωτερικού χώρου με αρθρωτή κατασκευή.

Τo πρωτοποριακό  υδρομασάζ  Oslo της Mspa συνδυάζει την σταθερότητα και αντοχή μιας ακρυλικής μπανιέρας υδρομασάζ με τα πλεονεκτήματα ενός φορητού Spa που του προσδίδει η αρθρωτή του κατασκευή.

Μόνος ή με την οικογένεια σας, για τους φίλους αλλά και τους φιλοξενούμενους σας  η εμπειρία ενός Spa Oslo είναι μοναδική και απόλυτα χαλαρωτική.
Συνδυάζει το Bubble massage με το Hydro massage για να προσφέρει πολλά διαφορετικά σε αίσθηση και ένταση επίπεδα μασάζ με στόχο την κορύφωση των αισθήσεων και την πλήρη σωματική αναζωογόνηση!
Απαλλαγείτε από το καθημερινό stress και την κούραση, προσφέροντας στον εαυτό σας την απαραίτητη πολυτέλεια ενός υδρομασάζ Oslo που θα χαλαρώσει το μυαλό και το σώμα σας.

Η μπανιέρα υδρομασάζ Oslo είναι η ιδανική λύση και για τον επαγγελματία του τουρισμού καθώς μπορεί να προσφέρει στους φιλοξενούμενους του την πολυτέλεια ενός ποιοτικού spa ενώ ταυτόχρονα του λύνει τα χέρια στους τομείς της εύκολης και γρήγορης εγκατάστασης στο χώρο επιλογής, της αποθήκευσης και της εύκολης μεταφοράς και επανατοποθέτησης όπου και όταν χρειαστεί!

Άνετοι χώροι για 4+2 άτομα.

Συμπαγής αρθρωτή κατασκευή

Με την προηγμένη και εύχρηστη εφαρμογή της Mspa έχετε τον έλεγχο της λειτουργίας του Spa όπου και αν βρίσκεστε, ότι ώρα θέλετε!
Μέσω του κινητού σας μπορείτε να το ετοιμάσετε για λειτουργία, να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του και όποια άλλη παράμετρο θέλετε ώστε να το απολαύσετε την στιγμή που θα φτάσετε σπίτι σας.

Απόλυτος έλεγχος όλων των λειτουργιών του Spa μέσω του στεγανοποιημένου Control Box που εφάπτεται στα τοιχώματα του Spa και της υψηλής ευκρίνειας OLED οθόνης!

Φωτίστε τις νύχτες σας!

"Το Oslo διαθέτει περιμετρικό φωτισμό Led στην βάση του, ο οποίος διαχέεται εξωτερικά αλλά και εσωτερικά μέσω ειδικών φωτο-διαπερατών υλικών, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα με τις αντανακλάσεις των χρωμάτων στο νερό. Επιλέξτε την δική σας εναλλαγή χρωμάτων σύμφωνα με την διάθεση σας και βυθιστείτε σε μία μοναδική αίσθηση ρομαντισμού και πολυτέλειας βαθιά μέσα στη νύχτα!"

Ενσωματωμένα στα μαξιλάρια της πλάτης jets υδρομασάζ με ακροφύσια μεταβλητής κατεύθυνσης

Αυτοματοποιημένο σύστημα καθαρισμού με Όζον . 50 φορές πιο αποτελεσματικό από τη χλωρίνη στο να κρατά το Spa καθαρό. Φιλικό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον

Ο παγκόσμιος ηγέτης στην κατηγορία των φορητών υδρομασάζ, Mspa, αντιπροσωπεύεται από την μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία εξοπλισμού άθλησης και αναψυχής, Viking Fitness!

 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας. Εγγυημένη πολυετής επάρκεια ανταλλακτικών.