Περιγραφή

To Viking X-3 είναι ένα ιδιαίτερα στιβαρό και ποιοτικό πολυόργανο που προσφέρει μία τεράστια ποικιλία ασκήσεων για την εκγύμναση του συνόλου του μυϊκού συστήματος. Με πανίσχυρο πλαίσιο, 6 πολύ – λειτουργικούς σταθμούς γύμνασης και 93 κιλά ενσωματωμένα βάρη είναι πραγματικά ένα ολόκληρο γυμναστήριο μέσα στο σπίτι σας! Παράλληλα διαθέτει πολλές δυνατότητες ρυθμίσεων που επιτρέπουν την άριστη εκτέλεση των ασκήσεων από όλα τα αναστήματα.
Συγκεκριμένα διαθέτει :

Ψηλή Τροχαλία έλξεων για την πλάτη.
Μηχανή πίεσης στήθους  και Pec Deck, με διπλές εργονομικές λαβές και δυνατότητα πολλαπλών ρυθμίσεων  της αφετηρίας της άσκησης.
Μηχανή έλξεων πλάτης : η ίδια μηχανή στήθους μετατρέπεται εύκολα σε Κωπηλατική Dorsal (κωπηλασία με μαξιλάρι – κόντρα στο στήθος για απομόνωση της μέσης) αφού το μόνο που χρειάζεται είναι η ρύθμιση της αφετηρίας των λαβών σε μία από τις πίσω θέσεις έλξης. Ταυτόχρονα η πλάτη του καθίσματος ρυθμίζεται  κατά μήκος ώστε να στηρίζει κατάλληλα το στήθος και να αποφορτίζει τη μέση κατά την κωπηλασία.
Ξεχωριστή τροχαλία τοποθετημένη πάνω από την κεφαλή για την εκτέλεση άσκησης δίπλωσης του κορμού με αντίσταση (κοιλιακοί) και έκτασης αγκώνα μπροστά από τους ώμους (μακρά κεφαλή τρικέφαλων).
Πλαϊνές ελεύθερες τροχαλίες – crossover με τις οποίες μπορείτε να κάνετε λειτουργική (functional) προπόνηση για το άνω μέρος του σώματος αφού με το μεγάλο βαθμό ελευθερίας που διαθέτουν και τις 6 ξεχωριστές ρυθμίσεις προσομοιάζουν τις ασκήσεις με ελεύθερα βάρη και ενεργοποιούν περισσότερες μυϊκές ομάδες συνεργατικά
Πρέσα ποδιών για την αποτελεσματική εκγύμναση όλων των μυών του κάτω μέρους του σώματος, περιλαμβανομένων και των γλουτών.
Ενσωματωμένο μονόζυγο – δίζυγο βαριάς κατασκευής για pull ups, βυθίσεις και άρσεις ποδιών για κοιλιακούς.
Αυτόνομος σταθμός Jammer Arms που επιτρέπει την εκτέλεση όλων των βασικών ασκήσεων πίεσης και έλξης.

Ενα ολόκληρο γυμναστήριο με ξεχωριστούς σταθμούς εκγύμνασης στήθους, πλάτης, ποδιών, χεριών, κορμού και δυνατότητα μεγάλου εύρους λειτουργικών και πολυ- αρθρικών ασκήσεων.

Τα Jammer Arms κάνουν την διαφορά με σκληροπυρηνικές ασκήσεις πιέσεων στήθους και ώμων, έλξεων πλάτης και Squat.

Dip και Pull up Station επαγγελματικού επιπέδου

Cross Over τροχαλίες με μεγάλη ελευθερία κίνησης για Functional προπονησεις.

Chest Press – Back Row
Χάρις στις ρυθμίσεις των χειρολαβών και του μαξιλαριού της πλάτης επιλέγουμε την αφετηρία που μας βολεύει στην εκτέλεση της άσκησης και περνάμε εύκολα από τις πιέσεις στήθους στις έλξεις της πλάτης

H ενσωματωμένη πρέσα ποδιών γυμνάζει αποτελεσματικά όλο το κάτω μέρος του σώματος. Η ρύθμιση του ανατομικού πλατοκαθίσματος μας βοηθά να λάβουμε την κατάλληλη θέση άσκησης.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Διαστάσεις Μ / Π / Υ : 235 / 226 / 225 εκατοστά.

Ισχυρό πλαίσιο από κοιλοδοκό χάλυβα 70 Χ 50 Χ 2 mm.
Βάρος μηχανήματος 233 κιλά (περιλαμβάνει 93 κιλά ενσωματωμένα βάρη) .
Συρματόσχοινα αεροπορικού τύπου, αντοχής 1000 κιλών.
Μαξιλάρια με πυρήνα πυκνού ορθοπεδικού Foam και εξωτερική επιφάνεια από βιομηχανικό τεχνόδερμα.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
8 κούτες συνολικού βάρους 251 κιλών στις παρακάτω διαστάσεις
2095×565×220MM 1625×495×210MM
1800×275×215MM 730×370×220MM
1310×500×130MM 495×325×190MM
495×325×190MM 495×230×190MM

 
ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΗ