Viking X-2 Πολυόργανο

0 από 5

950.00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Viking X-2 Πολυόργανο 950.00

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.

Η διαθεσιμότητα αναφέρεται στην αποθήκη μας και όχι από το Σημείο Παραλαβής.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 5-10% ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ 2114188880

Περιγραφή

To Viking X-2 είναι ένα ποιοτικής κατασκευής πολυόργανο που προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία ασκήσεων για την εκγύμναση του συνόλου του μυϊκού συστήματος. Παράλληλα διαθέτει αρκετές δυνατότητες ρυθμίσεων για την εύρεση των κατάλληλων θέσεων αφετηρίας και την σωστή εκτέλεση της κίνησης.

Συγκεκριμένα διαθέτει :

Ψηλή Τροχαλία έλξεων για την πλάτη.
Μηχανή πίεσης στήθους, με διπλές εργονομικές λαβές και δυνατότητα ρύθμισης της αφετηρίας της άσκησης, σε 6 επίπεδα.
Μηχανή έλξεων πλάτης : η ίδια μηχανή στήθους μετατρέπεται εύκολα σε Κωπηλατική Dorsal (κωπηλασία με μαξιλάρι – κόντρα στο στήθος για απομόνωση της μέσης) αφού το μόνο που χρειάζεται είναι η ρύθμιση της αφετηρίας των λαβών σε μία από τις πίσω θέσεις έλξης. Ταυτόχρονα η πλάτη του καθίσματος ρυθμίζεται  σε 3 θέσεις ώστε να στηρίζει κατάλληλα το στήθος και να αποφορτίζει τη μέση κατά την κωπηλασία.
Ξεχωριστή τροχαλία τοποθετημένη πάνω από την κεφαλή για την εκτέλεση άσκησης δίπλωσης του κορμού με αντίσταση (κοιλιακοί) και έκτασης αγκώνα μπροστά από τους ώμους (μακρά κεφαλή τρικέφαλων).
Πλαϊνές ελεύθερες τροχαλίες – crossover με τις οποίες μπορείτε να κάνετε λειτουργική (functional) προπόνηση για το άνω μέρος του σώματος αφού με το μεγάλο βαθμό ελευθερίας που διαθέτουν και τις 6 ξεχωριστές ρυθμίσεις προσομοιάζουν τις ασκήσεις με ελεύθερα βάρη και ενεργοποιούν περισσότερες μυϊκές ομάδες συνεργατικά.
Μηχανή εκτάσεων τετρακέφαλων και κάμψεων δικέφαλων μηριαίων (η άσκηση για τους δικέφαλους εκτελείται από όρθια θέση με 1-1 πόδι)
Πρέσα ποδιών για την αποτελεσματική εκγύμναση όλων των μυών του κάτω μέρους του σώματος, περιλαμβανομένων και των γλουτών.
Μαξιλάρι δικεφάλων που χρησιμεύει είτε ως Lary Squat, είτε για τη στήριξη της πλάτης στις εμπροσθολαίμιες έλξεις.
Χαμηλή τροχαλία έλξεων  με διαφορετικά προσαρτήματα για την εκτέλεση  α) χαμηλής κωπηλατικής  β) κάμψεων βραχιόνιων και μηριαίων δικεφάλων και έλξεων τραπεζοειδή  γ) εκγύμναση γλουτών, προσαγωγών – απαγωγών.

Μηχανή Στήθους που εναλλάσσεται εύκολα σε ψηλή κωπηλατική με την ταυτόχρονη ρύθμιση της θέσης των λαβών του στήθους και του μαξιλαριού της πλάτης. Υπάρχουν 6 διαφορετικές αφετηρίες για τις λαβές και 3 για το μαξιλάρι.

Functional τροχαλίες με 6 διαφορετικές ρυθμίσεις που επιτυγχάνουν πλήρες εύρος κίνησης σε γωνία 180 μοιρών και επιτρέπουν πληθώρα λειτουργικών ασκήσεων για το άνω μέρος του σώματος.

Μηχανισμός πρέσας ποδιών που εναλλάσσεται εύκολα με το μαξιλάρι δικεφάλων. Υπάρχουν 3 διαφορετικές ρυθμίσεις της πρέσας σε ύψος που σε συνδυασμό με την ρύθμιση του μαξιλαριού της πλάτης σε  μήκος επιτρέπουν την λήψη της ιδανικής θέσης άσκησης.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Κοιλιακοί

Έλξεις πλάτης

Πιέσεις στήθους

Καθιστή κωπηλατική

Πιέσεις ώμων

Κάμψεις δικεφάλων

Πιέσεις ποδιών – γλουτών

Εκτάσεις μηρών

Κάμψεις δικεφάλων

Εκτάσεις γλουτών

Απαγωγοί

Pec Deck

Πιέσεις στήθους με 1 χέρι

Πιέσεις ώμων με 1 χέρι

Πιέσεις ώμων

Όρθια κωπηλατική

Πιέσεις στήθους σε όρθια θέση

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Το Χ-2 διαθέτει 72 κιλά ενσωματωμένα βάρη σε 16 πλαστικοποιημένες πλάκες των 10 λιβρών (4,5 κιλά).
Μέσω της αρχιτεκτονικής των τροχαλιών η αντίσταση κατανέμεται με αυξημένη αναλογία σε κάθε διαφορετικό σταθμό άσκησης.
Έτσι ο συντελεστής κατανομής του βάρους στη μηχανή του στήθους είναι 1.5, δίνοντας για παράδειγμα στον ασκούμενο την αίσθηση ότι σηκώνει 60 κιλά με μόλις 40 κιλά πλάκες ή αντίστοιχα 108 κιλά με το μέγιστο φορτίο των 72 κιλών σε πλάκες.
Για τις τροχαλίες (ψηλή , χαμηλή και functional ), ο αντίστοιχος συντελεστής είναι 1.2 και μας δίνει την αίσθηση των 86 κιλών στο μέγιστο φορτίο.

Πλαίσιο 70 Χ 50 Χ 1.5 mm.
Συρματόσχοινα αντοχής 900 κιλών.

ΛΑΒΕΣ

Για την πληρέστερη εκτέλεση των ασκήσεων στην συσκευασία του Χ-2 περιλαμβάνεται

1) Μακριά λαβή ψηλής τροχαλίας
2) Μικρή λαβή χαμηλής τροχαλίας
3) Σκοινί τρικέφαλων.
4) Περικνήμιο – δέστρα αστραγάλου
5) Αλυσίδες επέκτασης
6) 2 μονές υφασμάτινες λαβές.

ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΗ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

Μ / Π / Υ : 195 / 139 / 205 εκατοστά
Βάρος 168.8 κιλά.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / ΒΑΡΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

1η κούτα 193Χ53Χ20 εκ, 62 κιλά.
2η κούτα 172Χ26Χ26 εκ 28,5 κιλά
3η κούτα 97Χ97Χ10 εκ 15 κιλά.
4η και 5η (πλάκες) 46Χ33Χ19 εκ 37 κιλά