Περιγραφή

F-1196 ΤΡΟΧΑΛΙΑ – FUNCTIONAL TRAINER

Το σύστημα λειτουργικής προπόνησης F-1196 της Viking αποτελείται από 2 ανεξάρτητες τροχαλίες – ρυθμιζόμενες κατά ύψος – με μεγάλο βαθμό ελευθερίας, που προσομοιάζουν την φυσική – μεγάλου εύρους κίνηση.
 Η φυσική (οδηγούμενη από εμάς και όχι από το μηχάνημα), ελεύθερη κίνηση είτε πρόκειται για πιέσεις είτε για εκτάσεις είτε για έλξεις,  εκμεταλλεύεται το πλήρες εύρος των αρθρώσεων και μαθαίνει τους μυς να λειτουργούν συνεργατικά σε όλες τις μοίρες και τις γωνίες κίνησης τους.
Αυτό είναι ο ορισμός της λειτουργικής προπόνησης που βελτιώνει την νευρο – μυϊκή συναρμογή, περιορίζει τους τραυματισμούς, αυξάνει την πραγματική δύναμη και μας κάνει καλύτερους αθλητές!

Είναι πραγματικά απίστευτη η ποικιλία των ασκήσεων που μπορούμε να εκτελέσουμε με το F-1196, γυμνάζοντας το σύνολο του μυϊκού μας συστήματος  και όλα αυτά καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο (στηρίζεται στον τοίχο και η βάση του είναι 62×63 εκατοστά!

Η εκτέλεση των ασκήσεων γίνεται ομαλά χάρις στη διπλή ράγα κύλισης και στα βαγονέτα με εσωτερικό δακτύλιο που εξασφαλίζουν γραμμική ροή.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις κοιλοδοκού : 50 X 50 mm.
Αντοχή τροχαλιών : 120 κιλά.
Περιλαμβάνονται μανίκια Φ50 ( αντάπτορες ) για την μπάρα φόρτωσης κιλών ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στάνταρ Φ28 και Ολυμπιακά Φ50 κιλά.
Βάρος μηχανήματος / συσκευασίας  26 / 28 κιλά.
Διαστάσεις συσκευασίας: 206 x 28 x 14 cm.