Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου Inogen One G3

Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου Inogen One G3 O μεγαλύτερος σε συμπύκνωση φορητός συμπυκνωτής, που είναι τόσο ελαφρύς! O Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου Inogen…

Περιγραφή

Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου Inogen One G3

O μεγαλύτερος σε συμπύκνωση φορητός συμπυκνωτής, που είναι τόσο ελαφρύς!

O Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου Inogen One G3 είναι ισχυρός και κομψός. Η Inogen σε συνεργασία με τους ασθενείς και τους ιατρούς σχεδίασε και δημιούργησε έναν ιδανικό φορητό συμπυκνωτή οξυγόνου, με δυνατότητα συνεχούς ροής 1-5 lt/min και διάρκεια μπαταρίας έως 4.5 ώρες. (με extra μπαταρία +8 ώρες).

Είναι μικρός και εύκολος στη μεταφορά αφού το Inogen One G3 με το μικρό μέγεθος του θα είναι πάντα διαθέσιμο για χρήση στο σπίτι , στα ταξίδια, κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.

Ταυτόχρονα η εργονομική σχεδίαση του δεν παραπέμπει σε ιατρικό εξοπλισμό, αλλά σε ένα κομψό αξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας. Το Inogen One G3 διευκολύνει τη ζωή σας! Με το έξυπνο σύστημα διοχέτευσης οξυγόνου και τις 5 ρυθμίσεις ροής, η Inogen One G3 πιστοποιημένα θα παρέχει οξυγόνο και θα διατηρεί τον κορεσμό του οξυγόνου τόσο αποτελεσματικά όσο και η μέθοδος σταθερής ροής.

Στα πλεονεκτήματα του ανήκουν η παραγωγή μεγαλύτερου ποσοστού οξυγόνου με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση ισχύος. Διαθέτει επίσης ηχητικούς συναγερμούς για απώλεια τάσης ρεύματος, απώλεια τάσης ισχύος και χαμηλή συγκέντρωση οξυγόνου. Μάλιστα σε περίπτωση μη αναπνοής για 60 δευτερόλεπτα ηχεί συναγερμός και ενεργοποιείται η λειτουργία αυτόματης παροχής οξυγόνου. Παρέχει οξυγόνο στην εισπνοή, για τη μέγιστη απόδοση.

Το Inogen One G3 παρέχει το οξυγόνο στα πρώτα 400 millisecond της εισπνοής, ώστε να έχει την βέλτιστη απόδοση στο αναπνευστικό σύστημα. Χρησιμοποιεί ασύγκριτη τεχνολογία αναγνώρισης εισπνοής ώστε να μπορέσει να δώσει οξυγόνο σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, μάλιστα έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει μικρές εισπνοές κατά τη διάρκεια του ύπνου για επιτυχή θεραπεία όλο το εικοσιτετράωρο.

Το Inogen One G3 διευκολύνει τη ζωή σας έχει προσαρμοσμένη ανταπόκριση, αφού ανταποκρίνεται ενεργά στις αλλαγές του τρόπου αναπνοής σας και αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας για την καλύτερη δυνατή παροχή οξυγόνου.

Τεχνικά Xαρακτηριστικά:

 • Δυνατότητα συνεχούς ροής: 1-5 lt/minn.
 • Διάρκεια μπαταρίας: 4 ώρες (με επιπλέον μπαταρία +8 ώρες).
 • Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 22.2 x 7.6 x 18.4 cm
 • Βάρος: 2.2 kg (με μπαταρία 8-στοιχείων) ή 2.5kg (με μπαταρία 16-στοιχείων)
 • Ηχητικοί συναγερμοί για: απώλεια τάσης, απώλεια τάσης μπαταρίας, χαμηλή συγκέντρωση οξυγόνου.
 • Ευανάγνωστη οθόνη.
 • Σε περίπτωση μη αναπνοής για 60″ ηχεί συναγερμός και ενεργοποιείται η λειτουργία αυτόματης παροχής οξυγόνου.
 • Επίπεδο θρύβου: 42 db (A).
 • Συγκέντρωση οξυγόνου: 90% -3% / +6%.
 • Δυνατότητα λειτουργίας 24/7 (συνδεδεμένο με το ρεύμα)
 • Υψόμετρο λειτουργίας: 0 έως 3048m
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: 10 έως 40 °C

Αυτονομία Μπαταρίας:

Ρύθμιση (Ροή) Μπαταρία 8-στοιχείων Μπαταρία 16-στοιχείων
 1 4.5 ώρες 9.0 ώρες
2 4.0 ώρες 8.0 ώρες
3 3.0 ώρες 6.0 ώρες
4 2.0 ώρες 4.0 ώρες
5 1.5 ώρες 3.0 ώρες
Δείτε περισσότερους φορητούς συμπυκνωτές οξυγόνου, πατώντας εδώ!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου Inogen One G3”