Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου Platinum Invacare

4000.00

Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου Platinum Invacare.Αναπνεύστε και κινηθείτε.Τα αναπνευστικά προϊόντα Invacare κερδίζουν βιομηχανικά βραβεία για καινοτόμα σχέδια…

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο SKU: PLATINUM MOBILE Κατηγορία:

Περιγραφή

Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου Platinum Invacare

Αναπνεύστε και κινηθείτε

Τα αναπνευστικά προϊόντα Invacare κερδίζουν βιομηχανικά βραβεία για καινοτόμα σχέδια που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Ο Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου Platinum Mobile είναι ο τελευταίος πραγματικά φορητός και κομψός συμπυκνωτής οξυγόνου από τον παγκόσμιο ηγέτη στην οξυγονοθεραπεία για περισσότερα από 30 χρόνια.

 Απλή Διαισθητική Διεπαφή

Μια έξυπνη διασύνδεση με μεγάλα, διαφανή εικονίδια, σφραγισμένα, εύχρηστα πλήκτρα και οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό καθιστούν το Platinum Mobile εύχρηστο και απλό. Επιπλέον, η τσάντα 3 σε 1, που παρέχεται ως στάνταρ, επιτρέπει στο Platinum Mobile να μεταφέρεται σαν βαλιτσάκι, τσάντα ώμου ή σακίδιο ανάλογα με τον τρόπο που θέλετε να ταξιδέψετε.

Ένα ηχητικό επίπεδο <40dBs δίνει την εμπιστοσύνη στους χρήστες να πάνε ακόμα και στα πιο ήσυχα μέρη όπως ο κινηματογράφος ή η βιβλιοθήκη.

Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου Platinum InvacareΦορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου Platinum InvacareΦορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου Platinum Invacare

 

 

 

 

 

 

 

Ανθεκτικότητα και αξιοπιστία για εντατική και καθημερινή χρήση

Η αντοχή και η αξιοπιστία είναι κρίσιμα στοιχεία για τους ασθενείς, τους κλινικούς ιατρούς και τους παροχείς, γι’ αυτό και η Invacare έχει πραγματοποιήσει τις τελευταίες δοκιμές που συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα πρότυπα.
Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:
 1. αντοχή στο νερό
 2. προστασία πρόσκρουσης
 3. ανθεκτικότητα σε μεταβλητή υγρασία

Κλινική αποτελεσματικότητα με την τεχνολογία Sensi-Pulse

Το Platinum Mobile είναι ο πιο κλινικά αποδοτικός φορητός συμπυκνωτής οξυγόνου της Invacare.
Η προηγμένη τεχνολογία Sensi-Pulse έχει σχεδιαστεί για να μιμείται τον όγκο που παρέχεται με συνεχή ροή παρέχοντας μόνο κλινικά ωφέλιμο οξυγόνο στην αρχή της είσπνευσης, με τη σειρά του επιτρέποντας τη μέγιστη ευκαιρία ανταλλαγής αερίων.
Επίσης, η παρακολούθηση αισθητήρων οξυγόνου ελέγχει την καθαρότητα του οξυγόνου για μέγιστη ασφάλεια, με αποτέλεσμα την καλύτερη κλινική απόδοση. Οι οπτικοί και ακουστικοί δείκτες θα εμφανιστούν κάτω από 87% καθαρότητας οξυγόνου. Η αποτελεσματική ευαισθησία σκανδαλισμού επιτρέπει στους ασθενείς να αναπνέουν φυσικά μέσω ενός άνετου ρινικού σωλήνα (0,13 cmH2O στην ρύθμιση 2 στα 20 BPM).

Ο συμπυκνωτής Platinum Mobile κατασκευάστηκε για να είναι ο καλύτερος συνεργάτης οξυγόνου για πιο ενεργούς ασθενείς με χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια, αλλά και για να ελαχιστοποιήσει τους παράγοντες κινδύνου που σχετίζονται με τις διάμεσες πνευμονοπάθειες, συμπεριλαμβανομένης προηγούμενης ή ταυτόχρονης οξυγονοθεραπείας. Ως εκ τούτου, το Platinum Mobile διαθέτει μια σειρά χαρακτηριστικών και αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν μια «αναπνοή νέας ζωής» στους χρήστες.
Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου Platinum Invacare

Το Platinum Mobile μπορεί να λειτουργήσει έως και 5 ώρες σε μία μόνο μπαταρία και έως και 10 ώρες με την προσθήκη της προαιρετικής ανταλλακτικής δεύτερης μπαταρίας.

Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου Platinum Invacare
Ο Εξωτερικός φορτιστής επιτρέπει στους ασθενείς να ταξιδεύουν με το Platinum Mobile ενώ μια επιπλέον μπαταρία φορτίζεται στο σπίτι.
Επιτρέπει στους χρήστες να φορτίζουν τη συσκευή από οποιαδήποτε τυπική τροφοδοσία εναλλασσόμενου ρεύματος.
Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου Platinum Invacare

Το Platinum Mobile είναι συμβατό με την FAA και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εμπορικά αεροσκάφη, παρέχοντας στους ασθενείς μεγαλύτερη ελευθερία να επιλέξουν πότε και πώς επιθυμούν να ταξιδέψουν.

Διαστάσεις:

 • Συνολικό Ύψος: 23.9 cm
 • Συνολικό Πλάτος: 18.8 cm
 • Συνολικό Βάθος: 9.4 cm
 • Bάρος Φορητού Συμπυκνωτή: 2.22 kg
 • Βάρος Εξωτερικής Μπαταρίας: 045 kg
 • Βάρος Τσάντας Μεταφοράς: 0.34 kg
 • Μήκος Ρινικού Σωλήνα: 120 – 210 cm

Χαρακτηριστικά:

 • Επίπεδα Παράδοσης Οξυγόνου: 1-4 (μέχρι 880 ml ανά λεπτό)
 • Καθαρότητα Οξυγόνου: : 87% – 95.6%
 • Τροφοδοσία Ρεύματος AC: 100-240 VAC / 50-60 Hz
 • Τροφοδοσία Ρεύματος DC (αυτοκινήτου): 11-16 VDC
 • Αντοχή στο περιβάλλον: 5° C – 40 °C
 • Eπίπεδο Θορύβου: < 40 db(A)
 • Xρόνος Φόρτισης Μπαταρίας: 2.20 ώρες (1 μπαταρία) / 4.40 ώρες (2 μπαταρίες)
 • Χρόνος Ζωής Mπαταρίας: Mέχρι 5 ώρες – 1 μπαταρία; Mέχρι 10 ώρες – 2 μπαταρίες (Setting 1)
 • Kατανάλωση Ενέργειας: 24 Watt στην ρύθμιση 2
 • Eυαισθησία Σκανδαλισμού: 0,13 cmH2O στην ρύθμιση 2 στα 20 BPM
Δείτε περισσότερους Συμπυκνωτές Οξυγόνου

 

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου Platinum Invacare”