Τραπέζι Teqball "Teq™ Lite" TB-129205

0 από 5

1499.00

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο SKU: 106053 Κατηγορία:

Περιγραφή

Τραπέζι Teq™ Lite
Χάρη στην ελαφρύτερη δομή της, η 3η έκδοση της καινοτόμου σειράς τραπεζιών Teq™ αλλάζει πραγματικά το παιχνίδι. Το Teq™ LITE προσελκύει όλο και περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στο Teq™. Το Teq™ LITE διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά του τραπεζιού Teq™ SMART καθώς μπορεί να διπλωθεί για αποθήκευση, να πιάνει ελάχιστο χώρο και να μεταφερθεί εύκολα χάρη στους τροχούς που κλειδώνουν.

 

 

Teqball

Το Teqball είναι η πιο αγνή μορφή ποδοσφαίρου, που παίζεται σε ένα ειδικά κυρτό τραπέζι χωρίς σωματική επαφή μεταξύ των παικτών. Είναι ένα παιχνίδι που περιλαμβάνει πραγματικά και τα δύο φύλα, προσελκύοντας μια νέα γενιά αθλητών ή ενθουσιωδών ερασιτεχνών που φιλοδοξούν να αναπτύξουν τις τεχνικές τους δεξιότητες, τη συγκέντρωση και την αντοχή τους. Αυτό το άθλημα που βασίζεται στο ποδόσφαιρο έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο καθώς παίζεται σε περισσότερες από 130 χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου όπως ο Lionel Messi, ο Ronaldinho, ο Neymar και σύλλογοι όπως Manchester United, FC Barcelona και Paris SG. Αν σε κάποιον αρέσει το ποδόσφαιρο, θα λατρέψει το teqball!

 

 

TEQBALL – Αγωνιστικός Χώρος

Προτεινόμενος χώρος

Official space requirements

16×12 m

Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος

Alternative space requirements

12×10 m

 

Teqvoly

Το επιτραπέζιο βόλεϊ, μια νέα αθλητική καινοτομία βασίζεται στα θεμέλια του βόλεϊ και παρουσιάζει μια νέα μορφή του αθλήματος. Χρησιμοποιώντας την ιδέα του κυρτού τραπεζιού TEQ™, δημιουργήσαμε ένα άθλημα που μπορεί να παίξει οποιοσδήποτε, ανά πάσα στιγμή, οποιασδήποτε ηλικίας και φύλου, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Η TEQVOLY™ είναι η αθλητική μάρκα που καλύπτει εκδηλώσεις επιτραπέζιου βόλεϊ και εμπορευματοποίησης προϊόντων.

 

 

TEQVOLY

Αγωνιστικός Χώρος

Προτεινόμενος χώρος

Official space requirements

18×16 m

Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος

Alternative space requirements

16×12 m

 

 

TeqQatch

Το Qatch δεν είναι μόνο μια αθλητική δραστηριότητα που παίζεται με έναν πολυλειτουργικό αθλητικό εξοπλισμό, το τραπέζι Teq, αλλά και μια ποιοτική εναλλακτική ιδέα προπόνησης για το χάντμπολ. Το Qatch επιτρέπει στο παιχνίδι να είναι δημιουργικά ανταγωνιστικό, καθιερώνοντας καλύτερη κατανόηση της λήψης αποφάσεων εντός του παιχνιδιού και της ομαδικής εργασίας. Σε αυτό το σωματικά δύσκολο παιχνίδι, δύο ομάδες των τριών παικτών ρίχνουν την μπάλα μπρος-πίσω η μία στην άλλη με έντονο τρόπο. Αυτό που κάνει αυτό το νέο και καινοτόμο άθλημα να ξεχωρίζει, είναι ότι δύο παίκτες από την ίδια ομάδα, οι επιθετικοί, βρίσκονται στο ίδιο άκρο του πίνακα, ενώ ο τρίτος παίκτης, ο αμυντικός, βρίσκεται στο αντίθετο άκρο μεταξύ των αντιπάλων τους.

 

 

TEQQATCH

Αγωνιστικός Χώρος

Προτεινόμενος χώρος

Official space requirements

20×20 m

Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος

Alternative space requirements

14×15 m

 

Teqis

Το Teqis είναι ένα καινοτόμο άθλημα ρακέτας. Εκτός από τα ευχάριστα και διασκεδαστικά στοιχεία του, αναπτύσσει και απαιτεί ικανότητες από τους παίκτες όπως συγκέντρωση, γρήγορη αντίδραση και τεχνική ακρίβεια, αφού η μπάλα αναπηδά διαφορετικά λόγω του καμπυλωτού σχήματος του τραπεζιού Teq. Το Teqis μπορεί να παιχτεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες, όπως πηλό, σκληρό γήπεδο, γρασίδι, χαλί ή άμμο, γεγονός που κάνει το teqis ακόμα πιο ευχάριστο και δίνει στους παίκτες περισσότερες προκλήσεις.

 

 

TEQIS

Αγωνιστικός Χώρος

Προτεινόμενος χώρος

Official space requirements

12,8×8,23 m

Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος

Alternative space requirements

10×6,5 m

 

 

Teqpong

Το Teqpong είναι μια άλλη μορφή ενός καινοτόμου αθλήματος ρακέτας. Το κυρτό τραπέζι Teq κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο απολαυστικό, δημιουργώντας διάφορους τύπους προκλήσεων όπου οι γωνίες πρέπει να υπολογιστούν εκ νέου και οι αντιδράσεις σας θα δοκιμαστούν. Το Teqpong είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αφιερώσετε το χρόνο σας τόσο οι επαγγελματίες αθλητές όσο και όσοι από εσάς αναζητούν ένα ψυχαγωγικό χόμπι, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο ή το επίπεδο δεξιοτήτων.

 

 

TEQPONG

Αγωνιστικός Χώρος

Προτεινόμενος χώρος

Official space requirements

9×3,5 m

Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος

Alternative space requirements

7×3 m

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teq™ Smart Table

Βραβεία & Πιστοποιήσεις

Βραβείο iF Design

Το βραβείο σχεδιασμού iF Design ανήκει στο πιστοποιημένο μη κερδοσκοπικό iF Design Foundation, το οποίο προωθεί το σχεδιασμό και την κοινωνική του σημασία στον κόσμο και είναι πραγματικά ανεξάρτητο. Ο νικητής επιλέγεται από μια επαγγελματική κριτική επιτροπή, η οποία εργάζεται βάσει αντικειμενικών προτύπων προβολής – για μια δίκαιη διαδικασία για όλους τους συμμετέχοντες.

Ουγγρικό Βραβείο Σχεδιασμού

Η αξιολόγηση ακολουθεί τα παρακάτω κριτήρια:

Σχεδιασμός
Καινοτομία
Ανταγωνιστικότητα
Εφαρμογή χρήσης (εκτός των κατηγοριών μαθητών και γενικής ιδέας)
Φιλικότητα προς τον χρήστη
Περιβαλλοντική βιωσιμότητα

 

Χαρακτηριστικά

Χρήση: Καθημερινή πρακτική και ατομική προπόνηση, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
Ανθεκτικότητα: Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, στο νερό και στην υπεριώδη ακτινοβολία
Μετακίνηση: Αναδιπλούμενο, εύκολο στην μετακίνηση, με ρόδες μεταφοράς
Πλαίσιο: Μεταλλικό
Υλικό Διχτυού: Πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE)
Χρώμα Διχτυού: Μαύρο
Υλικό Τραπεζιού: Πολυεστέρας ενισχυμένος με υαλοβάμβακα με ματ φινίρισμα
Χρώμα Τραπεζιού: Ανοιχτό Γκρι
Υλικό Ποδιών: Χάλυβας με αντιδιαβρωτική επίστρωση
Χρώμα Ποδιών: Μεταλλικό
Βάρος Τραπεζιού: 111kg
Μήκος: 3m
Ύψος: 0.9 m (με το δίχτυ), 0.76 m (χωρίς το δίχτυ)
Πλάτος: 1.5 m (χωρίς το δίχτυ)
Πλάτος Διχτυού: 1.7 m
Διάμετρος Ροδών: 25cm
Μήκος Διπλωμένο: 0.76m
Ύψος Διπλωμένο: 1.84m
Πλάτος Διπλωμένο: 1.5 m (χωρίς το δίχτυ)
Μήκος Ημιδιπλωμένο (για ατομική προπόνηση): 1.92 m
Ύψος Ημιδιπλωμένο (για ατομική προπόνηση): 1.8 m
Πλάτος Ημιδιπλωμένο (για ατομική προπόνηση): 1.8 m
Εγγύηση: 2 έτη