Σωσίβιο VESTA Neoprene Women – Large

0 από 5

69.90

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο SKU: 106091 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Η AZTRON συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το ποιοτικό μας γιλέκο ασφαλείας από νεοπρένιο. Φροντίζουμε το γιλέκο να έχει τέλεια εφαρμογή για να εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα γιλέκο ασφαλείας. Paddle Hard, Paddle Safe!

ΙΜΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΠΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Ασφαλισμένα με ισχυρό φερμουάρ YKK, αγκράφες ασφαλείας και πρόσθετους ρυθμιζόμενους ιμάντες στο εσωτερικό, παρέχουμε στους αναβάτες μέγιστη προστασία και ασφάλεια ενώ εξασφαλίζουμε εύκολη και εξαιρετική εφαρμογή.

ΙΣΧΥΡΗ ΡΑΦΗ FLATLOCK Ραφής
Με την κλασική επίπεδη ραφή, δημιουργείται μια ραφή επίπεδη στο γιλέκο ασφαλείας αντί να κρέμεται χαλαρά από αυτό, παρέχοντας έτσι άνεση και προστασία

ΥΦΑΣΜΑ FLEX 2.0 NEOPRENE
Το γιλέκο ασφαλείας Neo είναι κατασκευασμένο από μαλακό και εύκαμπτο ύφασμα νεοπρενίου 2.0. Το ποιοτικό και προηγμένο νεοπρένιο Flex 2.0 έχει καλύτερες ιδιότητες ελαστικότητας και ανθεκτικότητας. Με ποιοτική εκτύπωση σιλικόνης για βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ YKK
Το Neo Safety Vest διαθέτει μπροστινό φερμουάρ για εύκολη και ταχύτερη τοποθέτηση. Ενσωματώνει ένα αξιόπιστο και λείο φερμουάρ YKK. Το φερμουάρ εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και προστατεύει το δέρμα από γρατσουνιές.

ISO12402-5 50N ΒΟΗΘΗΣΗ ΠΛΕΥΣΗΣ
Όλα τα γιλέκα ασφαλείας AZTRON έχουν περάσει τα πρότυπα των βοηθημάτων άνωσης ISO12402-5, τουλάχιστον 5 κιλά άνωσης. Τα βοηθήματα άνωσης 50N συνιστώνται να χρησιμοποιούνται σε ήρεμα, προστατευμένα νερά όπου η βοήθεια είναι κοντά, εάν απαιτείται.

Πιστοποιημένο 50N ISO-12402 βοήθημα άνωσης
Εύκαμπτο νεοπρένιο 2.0
Γέμισμα χωρίς αφρό PVC
Ιμάντες και πόρπες ασφαλείας
Ισχυρό κεντρικό φερμουάρ YKK
Σύστημα διοχέτευσης νερού
Σχεδιασμένο για κωπηλασία