Παγκος Viking BR-70

0 από 5

350.00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Παγκος Viking BR-70 350.00

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.

Η διαθεσιμότητα αναφέρεται στην αποθήκη μας και όχι από το Σημείο Παραλαβής.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 5-10% ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ 2114188880

Περιγραφή

Διαθέτει :

– Ενσωματωμένους ορθοστάτες μεγάλης αντοχής με εργονομική ελαφρά οπίσθια κλίση για να αφήνουμε με άνεση τη μπάρα. Επενδύονται με αντι-χαρακτικό μέταλλο στα σημεία απόθεσης της μπάρας και διαθέτει 2 ζευγάρια J-cups με επιλογή τοποθέτησης σε 5 διαφορετικά ύψη ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη ασφάλεια στις πιέσεις στήθους και ώμων. Η επιφάνεια επαφής των J-cups με την μπάρα είναι κυλινδρική ώστε να διευκολύνεται η οριζόντια μετακίνηση της μπάρας ανάλογα και με τη λαβή πιασίματος. Το μεγάλο ύψος των ορθοστατών (154 εκ ) και τα 2 επιπλέον άγκιστρα μπάρας που είναι τοποθετημένα στο πίσω μέρος τους, επιτρέπουν την χρήση τους σαν squat stand.

– Ισχυρό κεντρικό σκελετό που ενώνεται με τους ορθοστάτες σε δύο ενισχυμένες βάσεις τριγωνικού σχήματος για μεγάλη σταθερότητα. Οι βάσεις ενσωματώνουν θέσεις αποθήκευσης για δίσκους Φ28 και Φ50mm. To πλατοκάθισμα ολισθαίνει ενιαία επί της κεντρικής κολόνας για να έρθει στην ιδανική θέση άσκησης, επιλέγοντας μεταξύ 5 διαφορετικών θέσεων. Η πλάτη μπορεί να στηριχθεί σε 3 διαφορετικά ύψη. Το κάθισμα ρυθμίζεται και αυτό σε 2 ύψη.

– Μηχανισμό άσκησης μηριαίων τετρακέφαλων και δικέφαλων.

– Μαξιλάρι βραχιόνιων δικέφαλων ( Lary Squat ) με χειρολαβή κάμψης που ενσωματώνεται στη μηχανή των ποδιών για να εκμεταλλεύεται τον φόρτο των κιλών της

Στιβαρή κατασκευή. Άριστο φινίρισμα. Πυκνά ανατομικά μαξιλάρια.

Ενισχυμένη τριγωνική βάση και θέσεις αποθήκευσης δίσκων

Ρύθμισης της θέσης του πλατοκαθίσματος. Δυνατότητα εκτέλεσης οριζόντιων και επικλινών πιέσεων στήθους αλλά και πιέσεων ώμων αφού το πλατοκάθισμα μετακινείται αρκετά προς τα πίσω ( 5 θέσεις ρύθμισης ).

Μηχανισμός εκγύμναση μηριαίων τετρακέφαλων – δικέφαλων

Μαξιλάρι Δικεφάλων

Ενσωματωμένη λαβή έλξεων για Lary Squat