Λαβές οργάνων γυμναστικής Viking MPG-5, Max Power Grip Set

0 από 5

155.00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Λαβές οργάνων γυμναστικής Viking MPG-5, Max Power Grip Set 155.00

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.

Η διαθεσιμότητα αναφέρεται στην αποθήκη μας και όχι από το Σημείο Παραλαβής.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 5-10% ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ 2114188880

Περιγραφή

Όταν φτάνει η ώρα να γυμνάσουμε την πλάτη μας, ψάχνουμε πάντα να βρούμε την καλύτερη λαβή έλξεων για να στοχεύσουμε στους μύες της πλάτης χωρίς να "κάψουμε" τα χέρια μας.

Η Viking έφτιαξε το MPG-5 Max Power Grip Set, ένα σύνολο από 5 διαφορετικές λαβές, για αυτό ακριβώς το λόγο! Κάθε μία έχει διαφορετικό άνοιγμα και θέση λαβής, ειδικά μελετημένη για να εστιάσει σε διαφορετική μυϊκή ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο η πλάτη γυμνάζεται  αρμονικά και ολοκληρωτικά, με ισόρροπη ανάπτυξη όλων των μυών της χωρίς περιορισμούς.

Η εξαιρετική εργονομία των λαβών εξασφαλίζει πολύ άνετες θέσεις άσκησης με πλήρη εκμετάλλευση όλου του εύρους κίνησης. Επιπλέον τα χέρια και οι καρποί δεν εξαντλούνται καθώς η πίεση απομονώνεται στην πλάτη.  Το αποτέλεσμα είναι μια εκρηκτική ανάπτυξη της πλάτης με ταυτόχρονη αποφυγή τραυματισμών των αρθρώσεων χάρις στην ορθή εκτέλεση των ασκήσεων.

Η μεγάλη ποικιλία των λαβών ( ανοικτή, μεσαία, κλειστή, πρηνής, ύπτια , ουδέτερη και διαγώνια ) εξασφαλίζει ότι με το Max Power Grip Set  Θα βρίσκετε πάντα την κατάλληλη αφετηρία άσκησης για να εκτελείτε σωστά και αποτελεσματικά το προπονητικό σας πρόγραμμα, όσο απαιτητικό και αν είναι αυτό.

Το Viking Max Power Grip Set είναι φτιαγμένο για να αντέξει στο χρόνο και την σκληρή χρήση! Ο σκελετός των λαβών κατασκευάζεται από ομοιογενή χάλυβα και επικαλύπτεται με πυκνή αντι-ολισθητική επένδυση για σταθερή λαβή και απόλυτο έλεγχο της κίνησης.

Βάρος λαβών / συσκευασίας : 11 / 12 κιλά
Διαστάσεις συσκευασίας : 85 x 29 x 20 εκατοστά.