Περιγραφή

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗΝ RM03?
Η RM03 χρησιμοποιεί την δύναμη του νερού για να παρέχει προοδευτική και ομαλή αντίσταση που ενδυναμώνει τους μύες χωρίς να τους καταπονεί. Συνδυάζει την υψηλή αισθητική του ξύλου με την φυσική αίσθηση της κωπηλασίας, για να προσφέρει και μια αισθητηριακή απόλαυση πέραν των πλεονεκτημάτων που προκύπτουν από την αρμονική εκγύμναση του συνόλου του σώματος. Τα πλεονεκτήματα αυτά εδράζονται στην ταυτόχρονη ενεργοποίηση όλων των μεγάλων μυϊκών ομάδων σε μία άσκηση που ενδυναμώνει τόσο τους μύες όσο και το καρδιοαναπνευστικό σύστημα. Το αποτέλεσμα είναι μεγάλη καύση θερμίδων και συνολική βελτίωση του μυϊκού, καρδιακού και κυκλοφοριακού συστήματος και όλα αυτά σε ένα όργανο γυμναστικής που θα μας διασκεδάσει περισσότερο από ότι θα μας κουράσει!

ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Διαθέτει σκελετό από μασίφ ξύλο, ράγα κύλισης από αλουμίνιο και δεξαμενή νερού από ανθεκτικό Polycarbonate υλικό. Αντίστοιχα υψηλής ποιότητας είναι τα κινούμενα μέρη όπως ο ιμάντας , οι λαβές, και το μονοκόμματης χύτευσης κάθισμα, προσφέροντας μία ασφαλή και άκρως λειτουργική γυμναστική.

ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!
Διαθέτει πρακτικά άπειρα επίπεδα αντίστασης καθώς το νερό αντιδρά με ίση αντίσταση σε κάθε στιγμιαία μεταβολή της έντασης και της ταχύτητας της κίνησης. Θα μπορούσε κανείς να το παρομοιάσει με την κολύμβηση, Η αυτόματη προσαρμογή της αντίστασης του νερού στην κίνηση μας προσφέρει μία άσκηση ισοκινητικού τύπου με γραμμική απελευθέρωση της δύναμης που γυμνάζει καλύτερα και σε όλο το εύρος τους μύες ενώ ελαχιστοποιεί την πιθανότητα τραυματισμού. Δεν είναι εύκολο για όλες τις κωπηλατικές νερού να το πετύχουν αυτό! Η RM03 εκμεταλλεύεται στο μέγιστο το υδροδυναμικό αυτό πλεονέκτημα χάρις στις ενισχυμένες λεπίδες που διαθέτει και την μεγάλη δεξαμενή της.

SPACE SAVING.
H RM03 έχει μικρότερες διαστάσεις από τις συνήθεις κωπηλατικές νερού ενώ παράλληλα διατηρεί ένα μεγάλο εύρος κίνησης. Είναι εύκολη η μετακίνηση της από δωμάτιο σε δωμάτιο καθώς ενσωματώνει ανθεκτικά PU ροδάκια Μπορεί να σταθεί όρθια για εξοικονόμηση χώρου και επιπλέον είναι από τις λίγες κωπηλατικές που μπορούν να αποσυναρμολογηθούν σε 2 κομμάτια προσφέροντας μεγάλη ευκολία στην μακρά αποθήκευση ή την μεταφορά εκτός οικίας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Πλαίσιο : Mασίφ ξύλο
Ράγα κύλισης : Διπλή Αλουμινίου μήκους 110 εκατοστών
Δεξαμενή : Στεγανή από Πολυκαρβονικό υλικό
Ανατομικό κάθισμα από PU ενιαίας χύτευσης
Ψηφιακή κονσόλα με ενδείξεις : Χρόνου, Απόστασης, Επαναλήψεις/ Λεπτό, Θερμίδες
Αντοχή χρήστη : 120 κιλών
Διαστάσεις Κωπηλατικής Μ / Π / Υ : 213 / 38 / 60 εκατοστά
Διαστάσεις συσκευασίας : 216 x 55 x 59 εκατοστά
Βάρος:  N.W. 32 KG (70 LB) – G.W. 41 KG (90 LB)
Πιστοποιήσεις : EN ISO20957-1, EN 957-7