Περιγραφή

Κωπηλατική νερού Viking Neptune 2.

Συνδυάζει όλα τα κάρδιο – αναπνευστικά και μυϊκά οφέλη της κωπηλατικής άσκησης με την εξαιρετικά ομαλή και φυσική αίσθηση της αντίστασης του νερού.

Διαθέτει τέλεια εργονομία με άνετη – διπλή ράγα κύλισης, ανατομικό κάθισμα ομαλής ροής, εργονομική χειρολαβή από ειδικό υλικό και ρυθμιζόμενες στα μέτρα μας υποδοχές ποδιών. Μας βοηθά έτσι να διατηρούμε μία ανατομικά σωστή θέση εκγύμνασης με πλήρες εύρος τροχιάς, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη γυμναστική χωρίς μυϊκούς τραυματισμούς και καταπόνηση των αρθρώσεων.

Είναι ιδανική για :

Βελτίωση της κάρδιο – αναπνευστικής ικανότητας και καύσης λίπους.
Βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης ( δύναμη, αντοχή, ελαστικότητα).
Ενδυνάμωση του κορμού, απόκτηση σωστής στάσης και μείωση των χρόνιων ενοχλήσεων σε πλάτη και σπονδυλική στήλη.
Αποκατάσταση μετά από τραυματισμό.
Συνίσταται για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης καθώς το νερό προσαρμόζεται στην δύναμη της έλξης μας, προσφέροντας πρακτικά άπειρα επίπεδα αντίστασης με την ίδια ελεγχόμενη γωνιακή ταχύτητα κίνησης. Αποτελεί δηλαδή μία ισοκινητική άσκηση που γυμνάζει χωρίς να τραυματίζει.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Στιβαρό, χειροποίητο πλαίσιο από 100% μασίφ ξύλο Αμερικάνικης φλαμουριάς.Διπλή ράγα κύλισης μεγάλου μήκους (120 εκ), για ευρεία και ομαλή κίνηση.

Δεξαμενή νερού κατασκευασμένη από ανθεκτικό πολυανθρακικό υλικό. Το εσωτερικό της κατασκευάζεται από 3 στρώσεις πλαστικού για εγγυημένη στεγανότητα.

Δυνατότητα διαμερισματοποίησης της δεξαμενής ώστε να επιλέγουμε κάθε φορά την ποσότητα του νερού που χρησιμοποιούμε σαν αντίσταση.

Υψηλής ποιότητας ιμάντας κίνησης Dyneema ®, ελαφρύς, αθόρυβος και ανθεκτικός.

Ειδικά σχεδιασμένη εργονομική χειρολαβή, για την αποφυγή καταπόνησης των καρπών από τις επαναλαμβανόμενες έλξεις.

Μελετημένη επιφάνεια τοποθέτησης των ποδιών υπό γωνία που προσφέρει ιδιαίτερη ευελιξία και άνεση κατά τη διάρκεια της κωπηλασίας. Τα πέλματα ασφαλίζουν σε υποδοχές, το μήκος των οποίων προσαρμόζεται στο μέγεθος τους και δένονται επιπλέον με ρυθμιζόμενες δέστρες.

Υψηλής ποιότητας και εργονομίας κάθισμα με τροχούς επενδυμένους με βιομηχανικό νάιλον και ρουλεμάν ακριβείας που διασφαλίζουν την τέλεια ποιότητα κύλισης.

Ηλεκτρονική κονσόλα με όλες τις ενδείξεις που χρειαζόμαστε κατά την άσκηση. (ταχύτητας, χρόνου άσκησης, απόστασης, θερμίδες, επαναλήψεις).

Με εμπρόσθιους τροχούς μεταφοράς για εύκολη μετακίνηση.

Δυνατότητα αποθήκευσης σε όρθια θέση για εξοικονόμηση χώρου.

Δεν χρειάζεται συναρμολόγηση.

Διαστάσεις σε πλήρη ανάπτυξη Μ/Π/Υ: 216x56x57 εκ.

Διαστάσεις αποθήκευσης (όρθιας θέσης): 56×57 εκ.

Βάρος συσκευασίας / μηχανήματος : 47 / 45 κιλά.

Διαστάσεις συσκευασίας: 227x63x61 εκ.

Μέγιστο βάρος χρήστη: 150 κιλά.

Εγγύηση μηχανήματος: 2 έτη.

Οι κωπηλατικές δοκιμάζονται εργοστασιακά πριν την συσκευασία τους για την σωστή λειτουργία και στεγανότητα τους.