Επαγγελματικό Τραπέζι Teqball "Teq™ Smart" TB-311820

0 από 5

3500.00

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο SKU: 106054 Κατηγορία:

Περιγραφή

Teq™ Smart Table
Το τραπέζι Teq™ Smart είναι η αναδιπλούμενη και φορητή έκδοση του τραπεζιού Teq™ One. Ιδανικό για δωμάτια πολλαπλών χρήσεων ή όταν δεν έχετε μόνιμο μέρος για το τραπέζι σας Teq™. Κατάλληλο για επαγγελματική και οικιακή χρήση, εύκολο να διπλωθεί και να ξεδιπλωθεί.

Όταν είναι διπλωμένο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για μεμονωμένες προπονήσεις. Όπως και με το τραπέζι Teq™ One, η επιφάνεια του τραπεζιού είναι κατασκευασμένη από HPL πάχους 6 mm. Εξαιρετικό, συμπαγές και πολυλειτουργικό τραπέζι.

 

 

Teqball

Το Teqball είναι η πιο αγνή μορφή ποδοσφαίρου, που παίζεται σε ένα ειδικά κυρτό τραπέζι χωρίς σωματική επαφή μεταξύ των παικτών. Είναι ένα παιχνίδι που περιλαμβάνει πραγματικά και τα δύο φύλα, προσελκύοντας μια νέα γενιά αθλητών ή ενθουσιωδών ερασιτεχνών που φιλοδοξούν να αναπτύξουν τις τεχνικές τους δεξιότητες, τη συγκέντρωση και την αντοχή τους. Αυτό το άθλημα που βασίζεται στο ποδόσφαιρο έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο καθώς παίζεται σε περισσότερες από 130 χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου όπως ο Lionel Messi, ο Ronaldinho, ο Neymar και σύλλογοι όπως Manchester United, FC Barcelona και Paris SG. Αν σε κάποιον αρέσει το ποδόσφαιρο, θα λατρέψει το teqball!

 

 

TEQBALL – Αγωνιστικός Χώρος

Προτεινόμενος χώρος

Official space requirements

16×12 m

Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος

Alternative space requirements

12×10 m

 

Teqvoly

Το επιτραπέζιο βόλεϊ, μια νέα αθλητική καινοτομία βασίζεται στα θεμέλια του βόλεϊ και παρουσιάζει μια νέα μορφή του αθλήματος. Χρησιμοποιώντας την ιδέα του κυρτού τραπεζιού TEQ™, δημιουργήσαμε ένα άθλημα που μπορεί να παίξει οποιοσδήποτε, ανά πάσα στιγμή, οποιασδήποτε ηλικίας και φύλου, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Η TEQVOLY™ είναι η αθλητική μάρκα που καλύπτει εκδηλώσεις επιτραπέζιου βόλεϊ και εμπορευματοποίησης προϊόντων.

 

 

TEQVOLY

Αγωνιστικός Χώρος

Προτεινόμενος χώρος

Official space requirements

18×16 m

Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος

Alternative space requirements

16×12 m

 

 

TeqQatch

Το Qatch δεν είναι μόνο μια αθλητική δραστηριότητα που παίζεται με έναν πολυλειτουργικό αθλητικό εξοπλισμό, το τραπέζι Teq, αλλά και μια ποιοτική εναλλακτική ιδέα προπόνησης για το χάντμπολ. Το Qatch επιτρέπει στο παιχνίδι να είναι δημιουργικά ανταγωνιστικό, καθιερώνοντας καλύτερη κατανόηση της λήψης αποφάσεων εντός του παιχνιδιού και της ομαδικής εργασίας. Σε αυτό το σωματικά δύσκολο παιχνίδι, δύο ομάδες των τριών παικτών ρίχνουν την μπάλα μπρος-πίσω η μία στην άλλη με έντονο τρόπο. Αυτό που κάνει αυτό το νέο και καινοτόμο άθλημα να ξεχωρίζει, είναι ότι δύο παίκτες από την ίδια ομάδα, οι επιθετικοί, βρίσκονται στο ίδιο άκρο του πίνακα, ενώ ο τρίτος παίκτης, ο αμυντικός, βρίσκεται στο αντίθετο άκρο μεταξύ των αντιπάλων τους.

 

 

TEQQATCH

Αγωνιστικός Χώρος

Προτεινόμενος χώρος

Official space requirements

20×20 m

Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος

Alternative space requirements

14×15 m

 

Teqis

Το Teqis είναι ένα καινοτόμο άθλημα ρακέτας. Εκτός από τα ευχάριστα και διασκεδαστικά στοιχεία του, αναπτύσσει και απαιτεί ικανότητες από τους παίκτες όπως συγκέντρωση, γρήγορη αντίδραση και τεχνική ακρίβεια, αφού η μπάλα αναπηδά διαφορετικά λόγω του καμπυλωτού σχήματος του τραπεζιού Teq. Το Teqis μπορεί να παιχτεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες, όπως πηλό, σκληρό γήπεδο, γρασίδι, χαλί ή άμμο, γεγονός που κάνει το teqis ακόμα πιο ευχάριστο και δίνει στους παίκτες περισσότερες προκλήσεις.

 

 

TEQIS

Αγωνιστικός Χώρος

Προτεινόμενος χώρος

Official space requirements

12,8×8,23 m

Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος

Alternative space requirements

10×6,5 m

 

 

Teqpong

Το Teqpong είναι μια άλλη μορφή ενός καινοτόμου αθλήματος ρακέτας. Το κυρτό τραπέζι Teq κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο απολαυστικό, δημιουργώντας διάφορους τύπους προκλήσεων όπου οι γωνίες πρέπει να υπολογιστούν εκ νέου και οι αντιδράσεις σας θα δοκιμαστούν. Το Teqpong είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αφιερώσετε το χρόνο σας τόσο οι επαγγελματίες αθλητές όσο και όσοι από εσάς αναζητούν ένα ψυχαγωγικό χόμπι, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο ή το επίπεδο δεξιοτήτων.

 

 

TEQPONG

Αγωνιστικός Χώρος

Προτεινόμενος χώρος

Official space requirements

9×3,5 m

Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος

Alternative space requirements

7×3 m

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teq™ Smart Table

Βραβεία & Πιστοποιήσεις

Βραβείο iF Design

Το βραβείο σχεδιασμού iF Design ανήκει στο πιστοποιημένο μη κερδοσκοπικό iF Design Foundation, το οποίο προωθεί το σχεδιασμό και την κοινωνική του σημασία στον κόσμο και είναι πραγματικά ανεξάρτητο. Ο νικητής επιλέγεται από μια επαγγελματική κριτική επιτροπή, η οποία εργάζεται βάσει αντικειμενικών προτύπων προβολής – για μια δίκαιη διαδικασία για όλους τους συμμετέχοντες.

Ουγγρικό Βραβείο Σχεδιασμού

Η αξιολόγηση ακολουθεί τα παρακάτω κριτήρια:

Σχεδιασμός
Καινοτομία
Ανταγωνιστικότητα
Εφαρμογή χρήσης (εκτός των κατηγοριών μαθητών και γενικής ιδέας)
Φιλικότητα προς τον χρήστη
Περιβαλλοντική βιωσιμότητα

 

Πιστοποίηση TÜV SÜD

Οι πιστοποιήσεις TÜV SÜD αντιπροσωπεύουν την εκπλήρωση των ευρέως αναγνωρισμένων και σεβαστών κριτήρια της εταιρείας για την ποιότητα, την ασφάλεια και την βιωσιμότητα.

 

 

Χαρακτηριστικά

Χρήση: Επαγγελματική & Οικιακή, χρησιμοποιείται σε διαγωνισμούς, κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
Ανθεκτικότητα: Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, στο νερό και στην υπεριώδη ακτινοβολία, σταθερή δομή
Μεταφορά: Αναδιπλούμενο, εύκολη μεταφορά, με ρόδες μεταφοράς
Αναδιπλούμενο: Ναι
Υλικό Διχτυού: Πλεξιγκλάς (PMMA)
Χρώμα Διχτυού: Διάφανο
Υλικό Τραπεζιού: Ελασματοποιημένο, υψηλής πίεσης, λεπτής δομής (HPL)
Χρώμα Τραπεζιού: Σκούρο Γκρι
Υλικό Ποδιών: Χάλυβας με αντιδιαβρωτική επίστρωση
Χρώμα Ποδιών: Σκούρο Γκρι
Βάρος Τραπεζιού: 168kg
Μήκος: 3m
Ύψος: 0.9 m (με το δίχτυ), 0.76 m (χωρίς το δίχτυ)
Πλάτος: 1.5 m (χωρίς το δίχτυ)
Μήκος Ημιδιπλωμένο (για ατομική προπόνηση): 1.88 m
Ύψος Ημιδιπλωμένο (για ατομική προπόνηση): 1.8 m
Πλάτος Ημιδιπλωμένο (για ατομική προπόνηση): 1.5 m (χωρίς το δίχτυ)
Εγγύηση: 2 έτη