Αυχενική Έλξη Πόρτας AC-3156

28.99

Αυχενική Έλξη Πόρτας AC-3156  Χρησιμοποιούνται για ασκήσεις αυχενικής έλξης και προσαρμόζονται στην πόρτα .

 

SKU: AC-3156 Κατηγορία:
Εκκαθάριση
Η διαθεσιμότητα αναφέρεται στην αποθήκη μας και όχι από το Σημείο Παραλαβής.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 5-10% ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ 2114188880

Περιγραφή

Αυχενική Έλξη Πόρτας AC-3156

Χρησιμοποιούνται για ασκήσεις αυχενικής έλξης και προσαρμόζονται στην πόρτα .

Γενικά για το πλήρες σύστημα αυχενικής έλξης:

Πλήρες σύστημα αυχενικής έλξης χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου που σχετίζεται με τη συμπίεση της ρίζας του αυχένα και την πρόσκρουση της ρίζας των νεύρων στην οσφυϊκή περιοχή. Η τραχηλική έλξη είναι η διαδικασία της ομαλής τάνυσης των σφιγμένων μυών και των μαλακών ιστών του λαιμού. Καθώς και της περιοχής της σπονδυλικής στήλης, που διαχωρίζουν τους συμπιεσμένους σπονδύλους. Με άμεση ανακούφιση της πίεσης στους δίσκους που βρίσκονται ανάμεσα στους σπονδύλους. Βοηθώντας έτσι στην ανακούφιση του πόνου και τη μείωση των πονοκεφάλων που σχετίζονται με την πίεση, τον πόνο των αρθρώσεων και τη δυσκαμψία της σπονδυλικής στήλης. Ένα πλήρες σύστημα αυχενικής έλξης βοηθά στην απελευθέρωση της τάσης και της πίεσης της δομής σπονδύλων.

Η τραχηλική έλξη μπορεί να γίνει  στο φυσιοθεραπευτήριο ή στο σπίτι. Σε γενικές γραμμές, οι χρήστες συσκευών τραχηλικής έλξης επιδιώκουν να διαχειριστούν τον πόνο από τραυματισμό ή ιατρική κατάσταση. Οπότε πολλοί επιλέγουν να αγοράσουν τη δική τους συσκευή και να ασκούν το τέντωμα στο σπίτι. Πριν αγοράσετε μια συσκευή τραχηλικής έλξης, σας συνιστούμε να μιλήσετε με το θεραπευτή σας για συμβουλές σχετικά με τον τύπο της συσκευής που είναι κατάλληλη για εσάς.

Πλήρες σύστημα αυχενικής έλξης «TO DOOR»

Το σύστημα αυτό είναι ο πιο κοινός τύπος συσκευής έλξης για οικιακή χρήση. Οι ασθενείς που χρησιμοποιούν αυτή τη συσκευή φορούν ένα μαλακό ιμάντα, ο οποίος στη συνέχεια συνδέεται με ένα αντίβαρο. Το αντίβαρο είναι συνήθως μια τσάντα γεμάτη με μια μετρημένη ποσότητα νερού ή άμμου. Αναρτάται πάνω από μια πόρτα χρησιμοποιώντας ένα σύστημα τροχαλίας. Χρησιμοποιώντας το βάρος από την αιωρούμενη σακούλα, ο ιμάντας του  πηγουνιού του χρήστη τραβιέται προς τα πάνω, ανακουφίζοντας την ένταση στο λαιμό και τη σπονδυλική στήλη. Πολύ ευπροσάρμοστη και εύχρηστη, η συσκευής έλξης πάνω από την πόρτα, χρησιμοποιείται είτε ο ασθενής κάθεται είτε είναι ξαπλωμένος.

 

Δείτε περισσότερα στη κατηγορία Αυχενική Έλξη!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιλέξτε Μέγεθος

One Size

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Αυχενική Έλξη Πόρτας AC-3156”