Περιγραφή

Τo κορυφαίο μοντέλo A-382 της iREST – του μεγαλύτερου παγκοσμίως κατασκευαστή πολυθρόνων μασάz – διανέμεται τώρα αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά με την αξιοπιστία και την εγγύηση της VIKING, της μεγαλύτερης αντιπροσωπείας οργάνων γυμναστικής για το σπίτι.

Η VIKING A382 Robostic by iREST αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της iREST. Είναι μια πολυθρόνα νέας γενιάς, εξοπλισμένη με 4 "έξυπνες", αθόρυβες κεφαλές που προσφέρουν ένα πλήρες μασάζ πλάτης. Η νέα Α382 είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα μασάζ σε σχήμα L (L-shaped), μήκους 135 εκατοστών, γεγονός που την καθιστά την πολυθρόνα με τη μεγαλύτερη διαδρομή μασάζ. Η πραγματικά καινοτόμος λειτουργία είναι η αντλία αέρα, η οποία μπορεί να λειτουργεί συγχρονισμένα και διαρκώς ώστε να παρέχει την απαραίτητη ισχύ για όλους τους 28 αερόσακους.Και το χαλαρωτικό μασάζ, όσο και εκείνο με ισχυρή πίεση από τους αερόσακους, είναι ακριβή και μοναδικά, κάτι το οποίο σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό μασάζ. Παράλληλα υπάρχει η λειτουργία εντοπισμού, που εντοπίζει τα κατάλληλα σημεία του σώματος για μασάζ ανάλογα με την απόσταση στο σώμα από το σημείο Fengchi στο λαιμό ως το σημείο Yongquan στο πέλμα του ποδιού. Στοχεύει σε περισσότερα από 500 σημεία στο σώμα, επομένως προσφέρει επαγγελματική και άνετη φυσική θεραπεία, συντελώντας στην αναζωογόνηση σας και προσφέροντας ανακούφιση από διάφορα προβλήματα υγείας.   Η Α-382 διαθέτει σετ μηχανικών "χεριών" μασάζ, τα οποία κινούνται τρισδιάστατα και προσφέρουν μασάζ που προσομοιάζει την ποιότητα της μάλαξης ενός έμπειρου θεραπευτή! ΔΙΑΘΕΤΕΙ :

Δυνατότητα μίμησης τεχνικών μασάζ shiatsu.
Αυτόματο εντοπισμό θέσης ώμων.
Δυνατότητα ρύθμισης της θέσης του μηχανισμού μασάζ της ωμοπλάτης
Λειτουργία αυτόματου μασάζ σε 6 διαφορετικές λειτουργίες.
Δυνατότητα αποθήκευσης προγραμμάτων στη μνήμη με τα πλήκτρα M1 and M2.
Manual μασάζ για το πάνω μέρος του σώματος με τρεις επιλογές, σταθερό, μερικό και πλήρες μασάζ, με δυνατότητα προσαρμογής σε πέντε επίπεδα ταχύτητας. Σε καταστάσεις "flappinng", "shiatsu" και "knocking", το εύρος της μάλαξης μπορεί να προσαρμοστεί σε τρία επίπεδα. Πλατύ, μεσαίο και στενό ( σε σχέση με την απόσταση από την σπονδυλική στήλη).
Λειτουργία μασάζ με πίεση αέρα σε τρείς δράσεις. Σε όλο το σώμα με πίεση αέρα στα χέρια (μπράτσα με 4 αερόσακους, όλο το χέρι με 8 αερόσακους) και στα πόδια (με 16 αερόσακους). Προαιρετική ρύθμιση έντασης σε τρία επίπεδα.
Σχεδιασμένη με μασάζ από κυλίνδρους στα πέλματα, δύο ζευγάρια θηλές για μασάζ στα δάχτυλα των ποδιών.
Λειτουργία θέρμανσης της πλάτης. Πηγή υπέρυθρης θέρμανσης μέσα από ίνες άνθρακα.
Το σημείο της γάμπας μπορεί να προεκταθεί ώστε να ταιριάξει σε ανθρώπους με διαφορετικά ύψη.
Με τη λειτουργία zero space, η πλάτη της πολυθρόνας κυλάει προς τα κάτω ώστε να διατηρείται η πολυθρόνα σε μικρή απόσταση από τον τοίχο, για μέγιστη εξοικονόμηση χώρου.
Δυνατότητα προσαρμογής της κλίσης της πολυθρόνας, καθώς και των ποδιών.
Το σχήμα L της πλάτης προσαρμόζεται στην καμπύλη του σώματος και δίνει τη δυνατότητα για αίσθηση έλλειψης βαρύτητας.
Καθαρό/Μικτό βάρος: 86,5/100Kg
Διαστάσεις συσκευασίας: 148 x 80 x 90 cm
Χρώμα: Καφέ & Μαύρη

Ονομαστική τάση 220V – 240V
Συχνότητα 50-60Hz, Κατανάλωση 150W
Τυποποιημένος χρόνος μασάζ 15 λεπτά
Σχεδιασμός Ασφάλειας: Class I
Κατανάλωση σε κατάσταση αναμονής: 0,5W
Στάθμη Θορύβου: