ΣΚΑΛΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ ΡΥΘΜΟΥ 4m (ΠΛΑΤΟΣ 41cm)

0 από 5

20.50

Κωδικός προϊόντος: 48580 Κατηγορία: Ετικέτα:
ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

ΣΚΑΛΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ ΡΥΘΜΟΥ 4m (ΠΛΑΤΟΣ 41cm) 20.50

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.

Προβολή καλαθιού

Περιγραφή

Βελτιώστε την ταχύτητά σας και την εκρηκτικότητα με την προπόνηση ευελιξίας. Ένα από τα εργαλεία αυτής της προπόνησης είναι οι σκάλες επιτάχυνσης, με τις οποίες μπορείτε να θέσετε ένα ρυθμό βήματος που θα πρέπει να ακολουθεί ο αθλητής.

Η ανάπτυξη της ταχύτητας και της ευελιξίας είναι κρίσιμης σημασίας για όλους τους αθλητές, τόσο των κλασικών ατομικών/ομαδικών αθλημάτων, όσο και για τους αθλητές Crossfit. Εάν θέλετε τη βελτίωση τη δική σας ή των αθλητών σας, η χρήση τέτοιων αξεσουάρ είναι απαραίτητη. Κάντε αποτελεσματική προπόνηση και δείτε διαφορά στις επιδόσεις.

Η σκάλα είναι μήκους 4 μέτρων, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά. Το πλάτος της σκάλας είναι στα 41
εκατοστά, μια απόσταση που θεωρείται αρκετά άνετη, ενώ οι αποστάσεις είναι μεταβαλλόμενες καθώς μπορείτε να μετακινήσετε
τα ξυλάκια κατά την επιθυμητή σας απόσταση. Σε περίπτωση που θέλετε να μεγαλώσετε το συνολικό μήκος της σκάλας, μπορείτε να προσθέστε περισσότερες και να τις ενώσετε, καθώς έχει τα αντίστοιχα κουμπώματα

Συνδυάστε τις σκάλες επιτάχυνσης με χωροδείκτες (π.χ. 48585), με εμπόδια ταχύτητας (π.χ. 48573) ή με τα κοντάρια σλάλομ (π.χ. 41902) για μια ολοκληρωμένη προπόνηση ευελιξίας και ταχύτητας.

ΣΚΑΛΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ ΡΥΘΜΟΥ 4m (ΠΛΑΤΟΣ 41cm)

• Ειδικοί σύνδεσμοι στα άκρα για να μπορέσετε να ενώσετε πολλές σκάλες μαζί.


  • Είδος: Σκάλα Επιτάχυνσης
  • Διαστάσεις (cm): 400×41
  • Χρώμα: Κίτρινο
  • Τεμάχια: 1

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Availability

Color