ΣΚΑΛΑ/ΕΜΠΟΔΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ ΡΥΘΜΟΥ

0 από 5

19.90

Κωδικός προϊόντος: 97701 Κατηγορία:
ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

ΣΚΑΛΑ/ΕΜΠΟΔΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ ΡΥΘΜΟΥ 19.90

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.

Προβολή καλαθιού

Περιγραφή

Βελτιώστε την ταχύτητα σας και την εκρηκτικότητα με την προπόνηση ευελιξίας. Ένα από τα εργαλεία αυτής της προπόνησης είναι οι σκάλες επιτάχυνσης όπου θα μπορείτε να θέσετε έναν ρυθμό βήματος που θα πρέπει να ακολουθεί ο αθλητής.

Η ανάπτυξη της ταχύτητας και της ευελιξίας είναι κρίσιμης σημασίας για όλους τους αθλητές, τόσο των κλασικών ατομικών/ομαδικών αθλημάτων, όσο και για τους αθλητές Crossfit. Εάν θέλετε την βελτίωση σας, ή των αθλητών σας η χρήση τέτοιων αξεσουάρ είναι απαραίτητη. Κάντε αποτελεσματική προπόνηση και δείτε διαφορά στις επιδόσεις.

Η σκάλα είναι μήκους 2 μέτρων, κατασκευασμένη από υψηλή ποιότητα υλικών. Οι αποστάσεις δεν είναι μεταβαλλόμενες καθώς τα ξυλάκια είναι σταθερά στις θέσεις τους. Η ιδιαιτερότητα αυτής της σκάλας επιτάχυνσης είναι ότι τα ξυλάκια μπορεί να γίνουν και εμπόδια επιτάχυνσης καθώς μπορούν να σηκωθούν 10 εκατοστά από το έδαφος κάνοντας πιο δύσκολη την άσκηση 

Συνδυάστε τις σκάλες επιτάχυνσης με χωροδείκτες (πχ 48585) , με εμπόδια ταχύτητας (πχ 48573) ή με τα κοντάρια σλάλομ (πχ 41902) για μια ολοκληρωμένη προπόνηση ευελιξίας και ταχύτητας.

  • Είδος: Σκάλα Επιτάχυνσης
  • Διαστάσεις (cm): 208,5×10
  • Υλικό: PVC
  • Χρώμα: Κίτρινο
  • Τεμάχια: 1

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Availability

Color