ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ LANDMINE PIVOT 360

0 από 5

109.90

Συνδυάστε το εύκολα με μια μπάρα που έχετε, και το Amila Landmine μπορεί να γίνει ένα απο τα πιο δυναμικά εργαλεία στο “οπλοστάσιό” σας

SKU: 46107 Κατηγορία:
ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ LANDMINE PIVOT 360 109.90

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.

Η διαθεσιμότητα αναφέρεται στην αποθήκη μας και όχι από το Σημείο Παραλαβής.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 5-10% ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ 2114188880

Περιγραφή

Οι ασκήσεις με landmine Pivot γίνονται όλο και πιο γνωστές με το πέρασμα των χρόνων λόγω της διαφορετικότητας αλλά και της ασφάλειας που προσφέρουν. Μπορείτε να βρείτε διάφορες εκδοχές εξαρτημάτων Pivot. Η βάση AMILA Landmine Pivot 360° σας επιτρέπει να την τοποθετήσετε όπου εσείς θέλετε στο χώρο σας χωρίς περιορισμούς ή ανάγκη ύπαρξης Rack, μεταφέρεται πανεύκολα, ενώ βάζοντας δίσκους στις υποδοχές θα γίνει απόλυτα σταθερή. Τοποθετήστε μία Ολυμπιακή μπάρα (Φ50mm) ή απλή μπάρα (Φ28mm) και ξεκινήστε την προπόνηση.

Ποικιλία στην Άσκηση
Οι ασκήσεις με Landmine επιτρέπουν στους χρήστες να εξασκούν διάφορες μυϊκές ομάδες. Χάρη στην ικανότητα να περιστρέφεται η μπάρα τόσο στον κάθετο όσο και στον οριζόντιο άξονα, μπορείτε να κάνετε μια προπόνηση δύναμης, όσο και προπόνηση στους σταθεροποιητικούς μυς του κορμού.

Υψηλή Ασφάλεια
Λόγω της υψηλής ασφάλειας που προσφέρουν οι ασκήσεις με Landmine προτείνονται από προπονητές για προπόνηση μεγάλων γκρουπ, καθώς δεν χρειάζονται συνεχή επίβλεψη.

  • Είδος: Landmine
  • Βάρος (Kg): 14

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Availability

Brand