ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΟΡΔΕΛΑ 1.5M*15CM*0.20MM ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΜΑΛΑΚΟ

0 από 5

2.90

Λάστιχο Κορδέλα (Gymband) σε ατομική συσκευασία 150x15cm από την Sanctband

Κωδικός προϊόντος: 88201 Κατηγορία: Ετικέτα:
ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΟΡΔΕΛΑ 1.5M*15CM*0.20MM ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΜΑΛΑΚΟ 2.90

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.

Προβολή καλαθιού

Περιγραφή

Τα Sanctband Gymbands είναι φτιαγμένα από φυσικό latex και είναι ένα αξεσουάρ κατάλληλο για όλους. Από τον πιο αρχάριο μέχρι τον πιο επαγγελματία, μπορεί να ενσωματωθεί σε πολλά προγράμματα άσκησης. Τα λάστιχα είναι κωδικοποιημένα με χρώμα ανά βαθμό δυσκολίας για τον εύκολο διαχωρισμό.

Τα Sanctband Gymbands είναι ένα τέλειο αξεσουάρ και αναπόσπαστο μέρος της προπόνησης με αντιστάσεις. Η προπόνηση με αντιστάσεις υιοθετείται σε τομείς της φυσιοθεραπείας, αποκατάστασης, αθλητικής προπόνησης, ενδυνάμωσης, Yoga και Pilates. Η έρευνα και τεχνολογία της Sanctband έχει εστιάσει τόσο στην γραμμικότητα των λάστιχων όσο και στην δημιουργία λάστιχων χαμηλότερης πρωτεΐνης στο φυσικό latex και ανάγκης ύπαρξης πούδρας κάνοντας τα ιδανικά για την επαφή με το δέρμα αποφεύγοντας ερεθισμούς και δυσφορία στο χρήστη. Για τους παραπάνω λόγους τα Sanctband Gymbands καθίστανται ιδανικά για αυτούς που έχουν αλλεργία στο φυσικό latex. Τέλος είναι ένα προϊόν φιλικό στο περιβάλλον. H πραγματική αίσθηση της ποιότητας της Sanctband δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Αγοράστε σήμερα το δικό σας λάστιχο και είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε έκπληκτοι.

Μπορείτε να τα βρείτε τα Sanctband Gymbands σε 6 αντιστάσεις:

Ροδακινί Χρώμα: Πολύ Μαλακό
Πορτοκαλί Χρώμα: Μαλακό
Πράσινο Χρώμα: Μεσαίο
Μπλε Χρώμα: Σκληρό
Μωβ Χρώμα: Πολύ Σκληρό

Δείτε Video με ασκήσεις με τα Sanctband Gymbands πατώντας εδώ


  • Είδος: Gymband
  • Αντίσταση 200% (Kg): 2,10
  • Υλικό: Μαλαισιανό Latex
  • Χρώμα: Πορτοκαλί
  • Διαστάσεις (cm): 150×15
  • Πάχος Λάστιχου (mm): 0,2
  • Σκληρότητα: Μαλακό

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Availability

Color

Brand