ΙΜΑΝΤΕΣ ΕΛΞΕΩΝ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ

0 από 5

16.90

Ιμάντες έλξεων – βυθίσεων με αντίσταση λάστιχων από την AMILA®

Κωδικός προϊόντος: 88263 Κατηγορία: Ετικέτα:
ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

ΙΜΑΝΤΕΣ ΕΛΞΕΩΝ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ 16.90

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.

Προβολή καλαθιού

Περιγραφή

Το αξεσουάρ Pull-Up Strap with Tubing από την AMILA® δημιουργήθηκε για να βοηθήσει όσους χρειάζονται μια υποστήριξη κατά την διάρκεια τον έλξεων ή να «βάλει τα δύσκολα» σε αυτούς που θέλουν να κάνουν βυθίσεις.

Είτε ξεκινάτε τώρα, είτε βελτιώνετε την τεχνική, την αντοχή σας και τα αποτελέσματα σας ακόμα παραπάνω θα βοηθηθείτε ιδιαίτερα, και πριν καλά καλά το καταλάβετε θα γίνεται “Pro”.

Οι ιμάντες είναι κατασκευασμένοι από Nylon, ενώ τα πλαστικά μέρη από σκληρό πλαστικό PP. Περιέχει 3 λάστιχα με μετρήσεις 6×10,6mm (εσωτερική και εξωτερική διάμετρος) ενώ το μήκος είναι 40cm. Η στερέωση γίνεται πολύ εύκολα, και μπορείτε να το εφαρμόσετε σε οποιοδήποτε μονόζυγο ενώ η ρύθμιση ύψους θα σας φανεί παιχνιδάκι. Τέλος υπάρχει κλείδωμα ασφαλείας για την ασφάλεια σας.

Τα λάστιχα γυμναστικής της AMILA είναι υψηλής ποιότητας, και διακρίνονται για την ιδιαίτερη αντοχή τους ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ χρησιμοποιούνται από πάρα πολλούς αθλητές και γυμναστές. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός.

  • Είδος: Λάστιχο Έλξεως
  • Χρώμα: Κόκκινο
  • Διαστάσεις (cm): Ύψος: Μέγιστο 179, Ελάχιστο 109
  • Πάχος Λάστιχου (mm): 6×10.6

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Availability

Color

Brand