ΖΩΝΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ “EVASION BELT”

0 από 5

3.45

Ζώνη προποπόνησης Μαρκαρίσματος και ευελιξίας ή Evasion Belt Agility Training

Κωδικός προϊόντος: 48556 Κατηγορία: Ετικέτα:
ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

ΖΩΝΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ “EVASION BELT” 3.45

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.

Προβολή καλαθιού

Περιγραφή

Η ζώνη προπόνηση μαρκαρίσματος είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όλα τα ομαδικά σπορ που έχουν επαφή με τον αντίπαλο. Με την ζώνη προπονούνται 2 άτομα ταυτόχρονα στις 2 πτυχές του μαρκαρίσματος, στο αμυντικό καθήκον δηλαδή να μην ξεφύγει ο αντίπαλος αλλά και στο επιθετικό καθήκον, δηλαδή η αποφυγή του αντίπαλου αμυντικού.

Πώς γίνεται η προπόνηση:

Οι 2 αθλητές δένουν την ζώνη πάνω τους, και ενώνουν τις άκρες τους με την χρήση του Velcro. Ο σκοπός του αμυντικού παίχτη είναι να μείνει δεμένη η ζώνη για το περισσότερο χρόνο, ή για τον προκαθορισμένο χρόνο που θα δώσει ο προπονητής. Ο σκοπός του επιθετικού παίχτη είναι να «σπάσει» αυτός ο δεσμός. Ουσιαστικά ο αμυντικός πρέπει να αντιδράει στις κινήσεις του επιθετικού σχεδόν ακαριαία για να μην χωριστεί το Velcro.

Υπάρχουν διάφορα «παιχνίδια» για την προπόνηση όπως το παράλληλο τρέξιμο, ή οι κινήσεις βλέποντας ο ένας τον άλλο πρόσωπο με πρόσωπο. Αγοράστε σήμερα την δικιά σας ζώνη και προπονηθείτε στο μαρκάρισμα!

  • Είδος: Ζώνη Μαρκαρίσματος
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Τεμάχια: 1

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Availability

Color