ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΚΡΥ ΜΕ O RING

0 από 5

3.80

Άγκιστρο στερέωσης για την πόρτα από την AMILA®.

Κωδικός προϊόντος: 88181 Κατηγορία: Ετικέτα:
ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΚΡΥ ΜΕ O RING 3.80

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.

Προβολή καλαθιού

Περιγραφή

Το άγκιστρο στερέωσης με δαχτυλίδι είναι ένα από τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα πρέπει να έχει κάποιος που κάνει προπόνηση με λάστιχα με κλιπ.

Η χρήση του είναι πολύ απλή. Περάστε ανάμεσα στο κάσωμα και την πόρτα τον ιμάντα, με το δαχτυλίδι να βρίσκεται προς την φορά που κλείνει η πόρτα. Χρησιμοποιήστε το κλιπ του λάστιχου για να το συνδέσετε με το δαχτυλίδι και ξεκινήστε την άσκηση σας με ασφάλεια. Μπορείτε να συνδέσετε πολλά λάστιχα διαφορετικής αντίστασης για να κάνετε συνδυασμούς αυξάνοντας το επίπεδο δυσκολίας όπως εσείς το επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε την λαβή AMILA Gorilla Grip για πολύ υψηλό επίπεδο προπόνησης.

Ο ιμάντας είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας Nylon, ικανός να αντέχει τις πιο απαιτητικές προπονήσεις. Το σφουγγάρι θα προστατέψει την πόρτα σας από γδαρσίματα και σημάδια ενώ κρατάει αντίσταση για να μπορείτε να εκτελέσετε ασκήσεις.

  • Είδος: Αγκιστρο Πόρτας
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Διαστάσεις (cm): 42

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Availability

Color

Brand